EVA Ads

Op het moment van schrijven zijn de boodschappen duur en schieten de energieprijzen door het dak. Men praat nog niet over een crisis maar de inflatie ligt hoog en het consumentenvertrouwen daalt. Reden om een nieuwe keuken te kopen? Nou, ik dacht het niet. Maar ben jij wel toe aan wat nieuws? Wees niet getreurd, want er is een alternatief; wrappen! In dit artikel verteld alleswrappen.nl je over de ins & outs en waarom het zo’n goed idee is.

Waarom je keuken wrappen?

Eigenlijk hebben we dit al uitgelegd in de opening van dit artikel. Het is stukken goedkoper dan een nieuwe keuken aanschaffen. Daarnaast is het wrappen van een keuken helemaal niet zoveel werk. Je zit dus niet wekenlang in de rommel en stof. Soms is het in een paar dagen geregeld. Naast dat het een slimme oplossing is om nog wat langer met je bestaande keuken te doen geeft het je ook 1001 mogelijkheden qua kleur en structuur. En niet alleen je kastjes kun je laten wrappen. Ook de achterwand en het keukenblad kun je laten wrappen.

Keuken wrappen before and after

Een nieuwe look hoeft niet duur te zijn

In de afbeelding kun je zien dat een bestaande keuken naar mat zwart is getransformeerd. Nog een voordeel van je keuken laten wrappen; je kunt dus echt eindeloos variëren. Denk ruim want letterlijk alles is mogelijk. Van beton look tot houtstructuur en alle kleuren van de regenboog. Deze wrapfolie komt in vele kwaliteiten en is ook verkrijgbaar in mat en glans versies.

Wat kun je nog meer wrappen?

En het houdt niet op bij enkel keukens! Je kunt bijvoorbeeld ook je badkamer deels laten wrappen. Maar ook grote tafels, panelen en muren. Afhankelijk van de ondergrond natuurlijk. Je hebt wel een egaal oppervlak nodig om te kunnen wrappen. Geïnteresseerd en wil je misschien nog meer weten? Neem dan eens een kijkje op www.alleswrappen.nl of zoekt contact met Twan, hij is een echte wrapper! 😉

 

EVA Ads