EVA Ads

Het versieren van je kerstboom om zo de ultieme sfeer van de feestdagen te voelen. Wie houd er niet van! Om die reden geven wij jullie een paar tips, zo krijgen wij een gevoel van voldoening en jullie een mooiere kerst. Maak je maar klaar voor een ritje in de magische slee!

Kerstboom versieren
Bron: www.brandveilig.com

Wanneer kan je het beste de kerstboom neerzetten?

In beginsel is het tijdstip van het opzetten van een kerstboom volledig afhankelijk van persoonlijke voorkeuren. Kunstbomen en kerstversieringen zijn doorgaans verkrijgbaar vanaf medio oktober, terwijl echte dennen eind november meestal beschikbaar zijn. Traditioneel gezien plaatsen velen hun feestboom zodra Sinterklaas ons land heeft verlaten, waarmee ze de overgang van de schoen bij de kachel naar een feestelijk versierde spar maken.

Wel is het belangrijk om te vermelden dat echte dennen een beperkte levensduur hebben. In het geval van een kunstkerstboom is het probleem van afvallende naalden niet van toepassing. Voor een echte spar is het essentieel om deze goed te verzorgen als u van plan bent hem langer dan twee weken te laten staan en te genieten van zijn weelderige takken.

Voor een langere levensduur is het aan te raden de boom voldoende water te geven, bij voorkeur 1/2 tot 1 liter per dag. Daarnaast is het gunstig om de dennen te voorzien van speciale feestboomvoeding, ook wel bekend als snijbloemenvoeding. Plaats de spar op een locatie waar deze niet wordt blootgesteld aan tocht en vermijd nabijheid van je verwarming.

Hippe versieringen

Om een kerstboom als stuk interieur er uit te laten springen zijn er vele factoren die meespelen. Denk aan lichtgevende kerstballen, lampjes, snoep en een mooie piek. Het is belangrijk om een echte eye-catcher te hebben. Maar welke drie specifieke producten zou je in je kerstboom moeten hebben? Wij zetten ze voor je op een rijtje:

1. Fruugo

Dit merk heeft speciale kerstversieringen in de vorm van kleine diertjes. Dieren hebben over het algemeen een fijne werking op de sfeer, waardoor het wat rustiger en vertrouwder oogt. Zeker een aanrader! Fruugo is een groothandel waar je van alles kan kopen, dit maakt het ook nog is een mooi bedrijf voor meer diverse aankopen.

kerstboom versieren tips

2. Etsy

Hét merk met abstracte kerstboom versiering. Deze stijl in jouw kerstboom laat het ogen als een hele nette, warme en rustgevende sfeer. Etsy is een bedrijf die een diverse scala aan handgemaakte- en vintage producten aanbied. Ook is er een mogelijkheid om via de site je eigen producten aan te bieden via het affiliate programma.

Chique kerstversiering

3. Proidee

Hier worden de meest chique kerstversieringen verkocht. Dus ben jij op zoek naar een mooi en nette versiering? Dan ben je hier op het juiste adres. Proidee is een merk dat zich focust op het verkopen van versieringen. Niet alleen kerstversieringen, maar ook sieraden en andere accessoires.

kerstboom versieringen

Wil je iets extra’s? Doe dit!

Om de sfeer van kerst echt goed over te laten komen kunnen we ook nog wat doen aan de kleur van de kerstbom. Er zijn bij diverse tuincentra kunstsneeuw te koop die je over je kerstboom kunt strooien. Dit geeft net de winterse sfeer met zich mee! Je kunt een witte kerstboom ook maken met spuitsneeuw. Dit is een witte verf op basis van acryl- en vinyl polymeren. Ook leuk om te vertellen: hier kun je ook ramen of kerstkransen wit mee maken. Met grote sneeuwvlokoken gemaakt van polystreen krijg je ook de uitstraling van een kerstboom met sneeuw. Er zijn ook kunstkerstbomen die al bij aankoop van een laagje sneeuw zijn voorzien!

De site van Evanement bevat enorm veel content! Dus wil jij nog leuke blogs lezen? Kijk dan hier naar onze categorieën.

 

EVA Ads