EVA Ads

Hoe zou het zijn om één systeem te hebben dat alle taken in en rond je woning voor je uit handen neemt? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar wat nou als we je vertellen dat het echt kan! Connectz gelooft niet in tientallen verschillende apps om je huis te bedienen. Hun smart home oplossingen nemen de meeste taken rond veiligheid, comfort en energie-efficiëntie volledig op zich. Dit kan je jaarlijks wel meer dan 50.000 handelingen besparen. Dat is pas écht een slimme woning.

Smart home producten voor jouw woning

Tegenwoordig vind je in steeds meer winkels producten die jouw woning een stuk slimmer maken. Denk aan lampen, rookmelders en cameradeurbellen. Wellicht heb je zelf wel zo’n slimme gadget in je huis staan. Wat de producten van Connectz zo speciaal maakt, is dat ze naadloos met elkaar samenwerken. Van zonwering en klimaatregeling tot audio en verlichting, alles wordt aangestuurd door één centrale controller. En omdat we zowel bekabelde als draadloze smart home producten hebben, was het automatiseren van je woning nooit zo gemakkelijk!

Smart Home toepassingen

Experience Tour

Hoewel het nu al iets duidelijker is, vraag je je waarschijnlijk nog steeds af wát er dan precies allemaal mogelijk is voordat je overstag gaat. En dat is logisch; een auto koop je immers ook niet zonder eerst een proefrit te maken. Daarom kun je nu zelf ervaren wat de mogelijkheden zijn van een échte smart home. Bezoek de showroom van Connectz in Breukelen en neem gratis deel aan de Experience Tour!

Ook zo’n slimme woning?

Of het nu gaat om eengezinswoningen, appartementen, restaurants of kantoren, de mogelijkheden zijn eindeloos. Heb je vragen over hoe je jouw woning volledig smart maakt? Op connectz.nl vind je meer informatie over deze slimme technologie.

EVA Ads